امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی بوشهر و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان
امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی بوشهر و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، این تفاهم نامه به منظور توسعه زمینه های همکاری مشترک و همه جانبه علمی، پژوهشی و فنآوری ، آموزشی و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و با هدف دسترسی و بکارگیری دانش فنی و فن آوری روزآمد در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه ای، کاربردی، مشاوره ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیازهای شرکت نفت ، بین شرکت نفت استان و جهاد دانشگاهی واحداستان بوشهر منعقد شد و به امضای مسعود نیک تاج مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر و علی احمدی زاده رییس جهاددانشگاهی بوشهر رسید.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر امضای این تفاهم نامه را فرصتی در زمینه همکاری با جهاد دانشگاهی خواند و اظهار کرد: شرکت ملی پخش فراورده های نفتی استان بوشهر آمادگی کامل دارد تا در انجام طرحهای تحقیقاتی و توسعه فناوری مورد نیاز از ظرفیت های موجود جهاد دانشگاهی استان استفاده نماید.
مهندس نیک تاج تلفیق علم دانشگاهی با تجربیات بخش صنعت را راهکاری مناسب برای دستیابی به وضعیتی مطلوب تر در ارائه خدمات خواند و افزود : در انجام کارهای پژوهشی ما نیازمند استفاده از دانش فنی و روزآمد دانشگاهها هستیم.
وی در ادامه گفت: بزودی کارگروهی ازسوی دوطرف تشکیل و نیازسنجی لازم جهت انجام پروژه های پژوهشی و اموزشی انجام و تعاملات دو طرف گسترش می یابد.
علی احمدی زاده نیز در این نشست با ابراز خرسندی از همکاری مشترک در زمینه های علمی و پژوهشی و آموزشی با شرکت نفت استان ، جهاد دانشگاهی را نهادی علمی ، انقلابی ، دانش بنیان و پیشگام در عرصه های مختلف خواند.
رییس جهاد دانشگاهی واحد استان بوشهر ، فرهنگ ، آموزش ، تحقیقات و فن آوری، تجاری و اشتغال زایی را چهار حوزه فعالیت و رسالت جهاد دانشگاهی برشمرد و افزود: این نهاد دانشگاهی با دارا بودن پژوهشکده های مختلف تخصصی در سراسر کشور آماده همکاری با سازمان های مختلف می باشد.
وی گفت : ماهیت ذاتی دانشگاه آموزشی است اما جهاد دانشگاهی علاوه بر این ، دارای ماهیت کاربردی نیز است و در حوزه های مختلف دارای طرح و برنامه اجرایی است و تاکنون به موفقیت های بزرگی در حوزه نفت و گاز و صنعت دست پیدا کرده است.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر در زمینه ارایه آموزش ها در حوزه وزارت نفت نیز گفت : در خصوص مشاغل مورد نیاز منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی فعالیت های متعددی از سوی جهاددانشگاهی انجام و برخی مشاغل مورد نیاز بومی سازی شده و آموزش های تخصصی در این زمینه ارائه شده است.
وی افزود: کارگرو های تخصصی آموزشی و پژوهشی نیازسنجی ها را شناسایی و سپس نسبت تعریف کارهای بزرگ پژوهشی و آموزشی در استان اقدام کنند..
گفتنی است؛ تقویت و توسعه راه کارهای همکاری های دو جانبه با هدف دسترسی و بکار گیری دانش فنی و فناوری در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی ،توسعه ای، کاربردی، مشاوره ای و آموزشی ازمفاد مهم این تفاهم نامه سه ساله است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر ، در پایان مراسم نیز ، تفاهم نامه های همکاری مشترک پس از امضا ، بین دو طرف رد و بدل شد.
نظر شما :