اعطای تندیس ملی فداکاری جهاددانشگاهی بوشهر به خانواده شهید مدافع سلامت

علی احمدی زاده رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر، سعید دشتی مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران، حسین اسدی راد مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از معاونین جهاد دانشگاهی واحد بوشهر با حضور در منزل پدر مدافع سلامت دکتر همایون فیوض با خانواده دیدار کرده و از ایثار و از خودگذشتگی ایشان تقدیر به عمل آوردند.
پدر دکتر همایون فیوض با اشاره به فعالیت های جهادی همایون فیوض گفت: همایون در صحنه های متفاوت انقلاب حضور پر رنگ و فعالانه داشت برای مثال از آغاز جنگ در جبهه حضور پیدا کرد و در هنگام بمباران پادگان ماهشهر که در زمان دفاع مقدس رخ داد نیز حضور داشت و ما تا چند روز از وی بی خبر بودیم همچنین در حادثه ی منا نیز به عنوان پزشک کاروان حضور داشت و زخمی شد اما گویی خدا نمی خواست در این اتفاقات شهید شود و تقدیر این بود که در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا جان خود را تقدیم کند.
مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران با اشاره به انواع فیض الهی در کلام آیت الله جوادی آملی بیان کرد: حضرت آیت الله جوادی آملی فیض الهی را دو قسم می داند که یکی را فیض مستقیم و دیگری غیر مستقیم برمی شمرد. فیض مستقیم فیضی است که شامل حال شهدا می شود و فیض غیرمستقیم حال خوش و اتصالی است که در مجلس عزا یا روضه ای برای انسان به وجود می آید.
دشتی با اشاره به فیض الهی مستقیم خاطرنشان کرد: فیض مستقیم الهی بدون واسطه نصیب خود شهید و بازماندگان و خانواده شهید نیز می شود و باید توجه داشت که فیض مستقیم الهی و لطف مستقیم الهی به طور مستقیم از طرف خداوند به بازماندگان شهدا رسیده است و این فیض فقط مخصوص افراد خاصی است برای مثال جانبازی که دستش را در راه خدا از دست می دهد طبق معارف ما فیض مستقیم الهی به او رسیده یعنی خداوند دستش را خریده و خداوند خریدار هر کسی و هر چیزی نمی شود.
مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران با اشاره به کلام آیت جوادی شهدا را مهمان خدا دانست و افزود: شهید قبل از اینکه شهید و مهمان خدا شود، میزبان خدا شده و خدا در قلب شهید مهمان شده و وارد می شود و تا وقتی که قلب طهارت نداشته و صفا پیدا نکند خداوند وارد آن قلب نمی شود.
وی به مجاهدت شهدای مدافع سلامت اشاره کرد و گفت: شهدای ما در دفاع مقدس و اکنون نیز در مواجهه با ویروس منحوس کرونا که به نحوی هم خطرش بیشتر و ناشناخته بود افراد خاصی از جا برخواسته و به مبارزه پرداختند و همان گونه که افراد خاصی در دفاع مقدس گلچین شدند در این صحنه نیز افراد خاصی گلچین شده و به مقام عظمای شهادت دست یافتند.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید همایون فیوض اشاره کرد و افزود: دکتر فیوض یکی از بهترین داشته های استان بوده و صحبت کردن درباره این مقام و شخصیت آسان نیست. بخش های زیبایی از زندگی شهید فیوض بر همگان نهفته است و این بخش ها مربط به اعمال نیکو و کارهای خیری است که وی انجام می داد و برای مثال ایشان روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته جهت سرکشی از کودکان بهزیستی به آنجا مراجعه می کردند.
اسدی راد در ادامه خاطر نشان کرد: خدماتی که دکتر در رابطه با امور خیریه و کمک به کودکان بی سرپرست انجام داد، خدمات ارزشمندی است که انجام آن هم لیاقت های قلبی می خواهد که دکتر داشتند و انشاالله ما هم بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم و همواره در راه خدمت رسانی به مردم گام برداریم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد بوشهر نیز ضمن قدردانی از ایثار و از خود گذشتگی دکتر فیوض و خانواده ایشان بیان کرد: یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت و کادر درمان که با ایثار خود و از خودگذشتگی جان خود را در راه حفظ سلامت جامعه و درمان بیماران کرونایی نثار کردند تا ابد در یاد و خاطره ملت ایران و علی الخصوص مردم بوشهر باقی خواهد ماند.
وی همچنین افزود: برخود لازم می دانم تا ضمن عرض تبریک و تسلیت دکتر فیوض عرض کنم که ایشان یکی از شخصیت های بسیار تاثیرگذار در جامعه پزشکی و فرهنگی بوده است و خدمات ایشان ماندگار است و خاطره فعالیت های عام المنفعه و خیرانه ایشان در یاد و قلب عموم مردم مانا و ماندگار است.
در پایان این مراسم تندیس ملی فداکاری کشور که به امضای بیش از ده نهاد دولتی کشور رسیده به همراه هدایایی از سوی جهاد دانشگاهی بوشهر به خانواده مدافع سلامت دکتر همایون فیوض اهدا گردید.
انتهای پیام
نظر شما :