راه‌اندازی مرکز آموزش جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان در دستور کار قرار گرفت

۱۹ آذر ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۵ کد : ۹۳۱۳۸ تاپ خبر آموزشی عمومی
در راستای توسعه فعالیت‌های آموزشی و مهارتی در استان بوشهر، هیئتی از مسئولان ارشد جهاددانشگاهی کشور با حضور در فرمانداری دشتستان، راه‌اندازی مرکز جهاددانشگاهی در این شهرستان را بررسی کردند؛ نشستی که در آن بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دشتستان و ضرورت تقویت همکاری‌های اجرایی و علمی برای توسعه آموزش، اشتغال و توانمندسازی نیروی انسانی تأکید شد.
راه‌اندازی مرکز آموزش جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان در دستور کار قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر، هیئتی از مسئولان ارشد جهاددانشگاهی کشور شامل معاون آموزشی، مدیرکل اداره پروژه‌های آموزشی و کارآفرینی، مدیرکل راهبری و نظارت راهبردی و رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با هدف بررسی راه‌اندازی مرکز جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان، با احمد دشتی فرماندار این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.


باصولی: دشتستان ظرفیت کم‌نظیر توسعه آموزش‌های تخصصی را دارد

مهدی باصولی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور، در این نشست با تشریح حوزه‌های فعالیت جهاددانشگاهی به‌ویژه در بخش آبزیان و اقتصاد دریا‌محور اظهار کرد:
«بوشهر آخرین استانی است که جهاددانشگاهی در آن تأسیس شده، اما ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه فعالیت‌ها وجود دارد و شهرستان‌ها می‌توانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند؛ این مسئله نیازمند تعامل سازنده فرمانداران است.»

وی با اشاره به ویژگی‌های شهرستان دشتستان افزود: «دشتستان با ظرفیت‌های قابل‌توجه و مردم بی‌نظیر خود، بستر مناسبی برای توسعه خدمات آموزشی و مهارتی دارد و انتظار می‌رود فرمانداری برای راه‌اندازی مرکز آموزش و توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در این شهرستان همراهی لازم را داشته باشد.»


فرماندار دشتستان: حضور نهادهای علمی، زمینه‌ساز توسعه و اشتغال است

احمد دشتی، فرماندار دشتستان، در این دیدار با اشاره به پتانسیل‌های گسترده شهرستان در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی و علمی گفت: «وجود مؤسسات علمی در هر نقطه از کشور، موجب خیر، برکت و آبادانی است.»

وی تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای علمی را عامل مهمی در مسیر تولید و اشتغال‌زایی دانست و افزود: «در صورت راه‌اندازی مرکز جهاددانشگاهی در دشتستان، زمینه گسترش خدمات آموزشی و مهارتی در شهرستان بیش از گذشته فراهم خواهد شد.»

فرماندار دشتستان با اعلام حمایت کامل مجموعه حاکمیتی شهرستان تأکید کرد: «برای تحقق این اقدام مهم، هماهنگی و همکاری لازم از سوی شهرستان انجام خواهد شد.»


رئیس جهاددانشگاهی بوشهر: دشتستان مزیت ویژه در توانمندسازی نیروی انسانی دارد

علی احمدی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر، در این نشست ضمن اشاره به نقش جهاددانشگاهی در تدوین اسناد راهبردی کشور گفت: «بخش زیادی از اسناد بالادستی، از جمله سند آمایش سرزمینی، توسط جهاددانشگاهی تدوین شده است. همچنین این نهاد در حوزه مشاغل خانگی و ارائه تسهیلات مرتبط در سطح کشور سرآمد است.»

وی افزود: «دشتستان ظرفیت فوق‌العاده‌ای در حوزه توانمندسازی نیروی انسانی دارد و دانش‌آموختگان این شهرستان در بخش‌های مختلف ملی می‌درخشند. امیدواریم بتوانیم مرکز توانمندسازی تخصصی، به‌ویژه در رشته‌های مرتبط با صنعت، در این شهرستان راه‌اندازی کنیم.»


سلگی: بهره‌برداری از ظرفیت‌های دشتستان نیازمند کارشناسی دقیق است

احمدحسین سلگی، مدیرکل اداره پروژه‌های آموزشی جهاددانشگاهی، با تأکید بر ضرورت مطالعه کارشناسی برای بهره‌برداری درست از ظرفیت‌های منطقه گفت: «جهاددانشگاهی بوشهر از نیروهای جوان و توانمند برخوردار است و آمادگی کامل دارد تا با نیازسنجی دقیق، اجرای طرح‌ها را به شکلی هدفمند و اثربخش دنبال کند.»

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی رئیس جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان جهاددانشگاهی استان بوشهر دشتستان فرماندار دشتستان دشتستان ظرفیت شهرستان ظرفیت بوشهر


نظر شما :